Izberite si svoje idealno senčilo
www.dicksondesigner.com

 

corporate_hp

Dickson Constant

Vodilni proizvajalec tehničnega tekstila za notranjo in zunanjo uporabo

Začetniki proizvodnje tehničnega tekstila. Dickson je svetovno priznan proizvajalec in predstavlja merilo za najvišjo kvaliteto materialov za zunanjo uporabo, ki se tržijo pod blagovnima znamkama Dickson in Sunbrella, katerih materiali so najvišje rangirani med priznanimi imeni v navtiki, oblikovanju in arhitekturi. Ključ neprestane rasti podjetja je v inovativnosti, ki omogoča podjetju diverzificirati svojo ponudbo z širokim spektrom visoko kvalitetnih materialov, proizvedenimi z upoštevanjem najnovejših smernic razvoja življenjskega okolja.
 
Platna Dickson so že pred 20. leti je postala merilo za vse ostale proizvajalce v branži. Danes so v svetu poznani kot vodilni svetovni proizvajalec raznovrstnega platna za bivalno udobje in sončno zaščito, kot so platna za tende in ostala senčila.

Prisotni so na mnogih tujih trgih v Evropi kot tudi Ameriki s kolekcijami platna za sončno zaščito in platna za navtko kot tudi z materiali za tapetništvo - notranje in zunanje oblazinjeno pohištvo.

V letu 2013 pa so na tržišče lansirali tudi novo kolekcijo talnih vinilnih talnih oblog, ki se uporabljajo za najzahtevnejše pogoje. Za vinilne talne obloge so v letu 2015 prejeli Red Dot Design Award, prestižno nagrado za najboljšo preprogo.