Pritent

+386 (0)51 310 310

info@pritent.si

Pokličite nas: +386 (0)51 310 310

Email: info@pritent.si

PRODAJNI CENTER

Slamnikarska 18,
Domžale 1230, Slovenija

SKLADIŠČE IN PROIZVODNJA

Slamnikarska 6,
Domžale 1230, Slovenija

PRODAJNI CENTER

Slamnikarska 18,
Domžale 1230, Slovenija

SKLADIŠČE IN PROIZVODNJA

Slamnikarska 6,
Domžale 1230, Slovenija

PAGODE

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo in montažo vseh vrst modularnih objektov, šotorov, industrijskih hal in izdelkov iz ponjav. Lahke konstrukcije so ugodna rešitev za vse skladiščne, gospodarsko namenske ali proizvodne prostore. Prodajamo in montiramo izdelke velikih evropskih podjetji, ki nam zagotavljajo vrhunsko kvaliteto.

Pagode uvršamo med manjše šotore. So zelo atraktivnega videza lahke za montažo in vzdržljive. Pagoda je sestavljena iz aluminijaste konstrukcije in PVC ponjave. Lahko jo opremimo po želji (iz strani dodamo ABS trde panele lahko jih oblečemo v steklena okna, jim dodamo dvokrilna vrata…

Lahki objekti

Lahki objekt ali šotor je namenjen predvsem začasnim skladiščenjem. So sestavljeni iz aluminijaste kostrukcije iz enoslojnih lahkih kritin in fasad. Za kritine in fasade se uporablja predvsem lahke materiale kot so: PVC tekstil oziroma PVC ponjave.

Nadstrešni objekti

Nad strešni objekti so šotorske oblike, in so prekriti z enoslojnem strešnim PVC-jem. uporabljajo se predvsem v logistične namene ali začasne nadstrešnice.

Protivlomni objekti

Ravno tako spadajo protivlomni objekti med lahke objekte, kajti so šotorske oblike z lahko aluminijasto konstrukcijo. Predvsem so protivlomni zato, ker se iz fasadne strani namesto PVC-ja namesti pločevino (fasadna pločevina). So modularnega sistema kar omogoča hitro postavitev, možnost dograjevanja objekta, prestavitev na drugo lokacijo, ….

Galerija Pagod

SREDSTVA ZA ČIŠČENJE

303 PRODKUTI

303 produkti, najboljši produkti na svetu!

Predstavljamo vam revolucionarne produkte za čiščenje in zaščito različnih vrst materialov.

IMATE DODATNA VPRAŠANJA GLEDE NAŠIH PRODUKTOV ALI STORITEV?

Pokličite nas +386 51 310 310

Mail: info@pritent.si