Pritent

+386 (0)51 310 310

info@pritent.si

Pokličite nas: +386 (0)51 310 310

Email: info@pritent.si

PRODAJNI CENTER

Slamnikarska 18,
Domžale 1230, Slovenija

SKLADIŠČE IN PROIZVODNJA

Slamnikarska 6,
Domžale 1230, Slovenija

PRODAJNI CENTER

Slamnikarska 18,
Domžale 1230, Slovenija

SKLADIŠČE IN PROIZVODNJA

Slamnikarska 6,
Domžale 1230, Slovenija

PVC cerade in platna

www.sioen.com

NAŠ PRODAJNI PROGRAM OBSEGA BOGAT IZBOR CERAD IN PLATEN PO VAŠIH ŽELJAH IN ZAHTEVAH.
Na voljo cele role ali rezano metersko blago

PVC PLATNA ZA KAMIONSKE CERADE

Naš asortiman materialov Panama B6000 (900 g/m2) vsebuje najbolj izpopoljnjeno ponudbo PVC cerad različnih barv in širin. Standardni izbor obsega paleto 61 barv v treh različnih širinah, ki so dobavljive iz zaloge, to pomeni hitro dobavo in vrhunsko kvaliteto. Na voljo so cele role ali rezan material.

CERADNA PLATNA ZA ARHITEKTURNE REŠITVE IN INDUSTRIJO

Ceradna platna Sioen omogočajo neomejeno število različnih membranskih struktur, ki so mogoče zaradi edinstvenih prilagodljivih lastnosti materiala.

CERADNA PLATNA ZA TAPECIRANJE IN OGLAŠEVANJE

Oglaševanje je za podjetje v današnjem času izjemno pomembno. Plakati in transparenti, ki so tiskani na PVC ceradna platna za tisk, so še vedno popularen in učinkovit medij v oglaševanju. Kvalitetno PVC platno je nujno, saj so transparenti izpostavljeni mnogim zunanjim vplivom.

ŠPORT IN PROSTI ČAS

Sioen že vrsto let izdeluje športne materiale za najrazličnejše aplikacije. Za športne podloge, blazine, kamping šotore, tende za prikolice, pokrivala za bazene, čolne in napihljive predmete. Široka paleta izdelkov s široko paleto barv, reliefov in širin vključuje membrane za skakalne gradove, skakalne blazine, tatamije, športne blazine z videzom usnja, varnostne blazine, boksarske kroge, blazine za skok v višino, notranja igrišča, blazine za skok s palico, gimnastiko,. .

Na voljo pvc platna za športne blazine brez ftalatov in pvc s protidrsno obdelavo.

CERADNA PLATNA ZA VELIKE ŠOTORE

Odkrijte našo obsežno ponudbo materialov za šotore in pergole: pvc materiali za šotore (navadne, strešne, ali stranske ponjave), blok out, lahka notranja membrana z odlično prosojnostjo, pestra izbira šotorskih strešnih materialov in materiali za pergole. Materiali za šotore in pergole so na voljo v različici FR (zaviralec gorenja) in različici brez FR, odporni na običajne in ekstremne temperature, neprozorni (zmanjšana prosojnost) in super neprozorni (black out), antibakterijsko obdelani in UV stabilizirani. Ponudba Sioen vsebuje številne različice: gladke, črtaste, 3D reliefne, tekstilne na dotik, neprozorne. . Na vašo željo Sioen izdela tudi posebne materiale prilagojene vašim željam.

CERADNA PLATNA ZA BIO-ENERGIJO IN AGROKULTURO

Sioen je razvil materiale tehničnih membran za silose, kjer se hrani nemastna in mastna biomasa (to so odpadki od zakola, gnoj, olupki od sadja, arašidov, koruza...).

PRODAJA KAKOVOSTNIH IN TEHNOLOŠKO DOVRŠENIH PVC CERAD IN PLATNA

Največji svetovno znani proizvajalec integriranih platen iz sintetičnih tkanin.
Že več kot 100 let podjetje Sioen izdeluje različne materiale. V tem času je postal tudi eden izmed največjih svetovno znanih proizvajalcev integriranih platen iz sintetičnih tkanin – PVC ceradnih platen. Njihov slogan je kakovost in stalne inovacije.

Prav zato v podjetju Pritent d.o.o. že vrsto let uspešno sodelujemo z njim. Njihov asortima PVC platna se stalno dopolnjuje, ne pozabijo pa tudi na kakovost. S prodajo PVC platna Sioen vam želimo omogočiti najboljše tehnološko dovršene in kakovostne PVC materiale, iz katerih boste tudi vi lahko izdelali najboljše in najbolj kakovostne ponjave (cerade) in druge izdelke, kjer je kvaliteta materiala na prvem mestu.

Pri nas prodaja PVC platna ni omejena le na večje količine, lahko kupite PVC platno v celih rolah, ali pa se dogovorite za manjšo količino, ki vam jo odrežemo. Izbirate lahko med celo paleto barv, različnimi težami, širinami ceradnih platen in teksturami.

Na naši spletni strani si lahko ogledate vrste platna glede na namen, saj so razdeljeni po posamičnih sklopih. V vsakem od njih pa so potem podrobneje predstavljene tudi karakteristike posameznih platen. Če želenih informacij o PVC platnih na naši spletni strani ni ali jih ne najdete, nam pišite ali nas pokličite – z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vaša vprašanja.

Ste vedeli?

Sioen je na trgu že več kot 100 let in velja za največje proizvajalce.

Kdo smo?

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo akrilnih platen za tende, pvc cerad in platen, pribor za ponjave in produktov za čiščenje in zaščito materialov.

SREDSTVA Z ČIŠČENJE

303 PRODKUTI

303 produkti, najboljši produkti za čiščenje in zaščito blaga na svetu!

Produkti za čiščenje in zaščito ceradnih platen in platen za tendo. Če želite podaljšati življenjsko dobo platna, je 303 prava rešitev.

s 303 čistilom profesionalno očistite blago, nato pa ga zaščitite s 303 Fabric guard impregnacijo oz 303 Aerospace Protectant. 

303 nudi dolgotrajno zaščito pred vsemi zunanjimi vplivi.

VRHUNSKI PROIZVAJALCI

KAKOVOSTNI MATERIALI

Kakovostni materiali, ki odlikujejo naše produkte omogočajo dolgo življenjsko dobo senčil.

PESTRA IZBIRA BARVNIH VZORCEV

Izbirate lahko črtaste ali enobarvne kombinacije vzorcev.

GARANCIJA

Garancija na barvno obstojnost Dickson 5let na platna in cerade Sioen pa 10 let.

AKCIJSKE CENE

Nudimo vam dodatne popuste za tkanine iz zaloge.

IMATE DODATNA VPRAŠANJA GLEDE NAŠIH PRODUKTOV ALI STORITEV?

Pokličite nas +386 31 310 310

Mail: info@pritent.si