Sunvision

PLATNA ZA SCREEN SENČILA SUNVISION

Sunvision je kolekcija mrežnih "screen" senčil primerna tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Sunvision tkanina je klasificirana po standardu EN14501. Sunvision filtrira toploto sončnih žarkov in hkrati še vedno prepušča svetlobo. Preprečuje bleščanje ter s tem zagotavlja optimalni vizualno udobje v prostoru. Zagotavlja odlično vidljivost navzven hkrati pa še vedno zagotavlja da ohranite diskretnost v bivalnih prostorih.

 

Ker je kvaliteta materialov senčil na prvem mestu

se za Sunvision pri izdelavi uporablja akrilna vlakna barvana v masi in poliesterske niti prevlečene z PVC. Ta kombinacija vam zagotavlja barvno obstojnost platna, prepustnost zraka, izjemno odpornost na vodo, na zahtevne mehanske in klimatske razmere, stabilnost in daje naraven izgled tkanine. Material Sunvision je mehak na otip, prijeten na pogled.

Kolekcija zajema 8 barv, ki izžarevajo najnovejše trende dekorative notranjih prostorov. Sunvision je na voljo v širinah 125 cm in 250 cm, lahko se šiva in vgrajuje horizontalno in vertikalno.

 

UPORABA PLATNA SUNVISION

Sunvision mrežna "screen" senčila so najbolj priljubljena med arhitekti in dizajnerji zahvaljujoč dejstvu, da so tehnične karakteristike primerne za uporabo pri notranjih in zunanjih senčilih.

-       notranji roloji

-       dekorativni paneli

-       tende

-       podaljšane mantovane

 

KARAKTERISTIKE PLATNA

SESTAVA: visoko odporna poliesterska nit prevlečena z PVC in akrilne niti barvane v masi

ZAKLJUČNI SLOJ: Cleanguard, specialna obdelava odporna na umazanijo in vodo

TEŽA PLATNA: 275 g/m2

ŠIRINA PLATNA: 125 cm in 250 cm

UPORABA: notranja rolo senčila, tende, podaljšane mantovane, dekorativni paneli

PRODAJAMO CELE ROLE ALI REZANO PLATNO

 

 

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE PLATNA

Redno vzdrževanje platna za sreen senčila vam podaljšuje njegovo življenjsko dobo in olajša vsakoletno čiščenje. Priporočamo, da platno zmočite z vodo in nato z mehko krtačo odstranite umazanijo. Močno odsvetujemo uporabo visokotlačnih čistilcev. Ko je tkanina očiščena, jo pustite, da se posuši. Za bolj trdovratne madeže priporočamo uporabo mila ali 303 Fabric Cleaner, ki se ga doda v vročo vodo.

Po vsakem čiščenju tkanino ponovno zaščitite –impregnirajte platno s sredstvom 303 Fabric Guard.

 

Brošura.pdf

 

FT-sunvision-En.pdf

 

logo_ft/dickson.jpg logo_ft/sunacryl.jpg logo_ft/cleangard.jpg logo_ft/iso9001.jpg logo_ft/garantie_5_EN.jpg logo_ft/garantie_couleurs_EN.jpg logo_ft/made_in_france.jpg