Sunbrella Marine Solids & Stripes

Solids & Stripes

KAJ JE KOLEKCIJA SUNBRELLA »CUSHION«?

 

Sunbrella Cushion kolekcija je nova kolekcija tkanin za oblazinjeno pohištvo, posebej zasnovana za zunanjo in notranjo opremo plovil ter ostale dekorativne rešitve za lastnike vseh vrst plovil.

Osnovna predstavitev Sunbrella Cushion kolekcije zajema 48 različnih enobarvnih in črtastih tkanin.

Tradicionalne navtične barve od mornarsko modre in rdeče kombinirane z nevtralnimi barvami, kot sta bela in Taupe – rjava, nudijo proizvajalcem in lastnikom plovil široko izbiro pri načrtovanju in stilskem oblikovanju na krovu in v notranjosti plovil.

 

Sunbrella Cushion kolekcija – dekorativne tkanine za vsa plovila.

 

 

KARAKTERISTIKE

 

-       SESTAVA: 100 % Sunbrella akrilna vlakna barvana v masi

-       ZAKLJUČNI SLOJ: odporen proti madežem, ekskluzivna GLEN RAVEN formula. Ne vsebuje PFOS (perfloroctanyl sulfonat)

-       TEŽA: 270 g/m2

-       ŠIRINA: 137 cm

-       UPORABA: blazine, senčniki in oblazinjeno pohištvo

-       GARANCIJA: 5 let

 

VZDRŽEVANJE

 

Redno vzdrževanje tkanin vam olajša čiščenje. Priporočamo da tkanino zmočite z vodo in nato z mehko krtačo odstranite umazanijo. Močno odsvetujemo uporabo visokotlačnih čistilcev. Ko je tkanina očiščena jo pustite, da se posuši. Za bolj trdovratne madeže priporočamo uporabo mila ali 303 Fabric Cleaner, ki se ga doda v vročo vodo.

Priporočamo tudi, da po vsakem čiščenju ponovno zaščitite –impregnirate tkanino z sredstvom 303 Fabric Guard.

 

FT-Sunbrella Marine Solids & Stripes-En.pdf

 

logo_ft/sunbrella.jpg logo_ft/iso9001.jpg logo_ft/garantie_5_EN.jpg logo_ft/skin_cancer.jpg logo_ft/made_in_france.jpg logo-oeko-tex-nb.jpg