Pritent

+386 (0)51 310 310

info@pritent.si

Pokličite nas: +386 (0)51 310 310

Email: info@pritent.si

PRODAJNI CENTER

Slamnikarska 18,
Domžale 1230, Slovenija

SKLADIŠČE IN PROIZVODNJA

Slamnikarska 6,
Domžale 1230, Slovenija

PRODAJNI CENTER

Slamnikarska 18,
Domžale 1230, Slovenija

SKLADIŠČE IN PROIZVODNJA

Slamnikarska 6,
Domžale 1230, Slovenija

ORCHESTRA MAX

ORCHESTRA PLATNA ZA TENDE IN OSTALE VRSTE SENČENJA vam nudijo vse prednosti vloženega znanja Dicksonovih strokovnjakov.

Orchestra MAX® platna

Platno ORCHESTRA MAX je enostransko prevlečeno s proti glivično, UV-ODPORNO akrilno smolo kar še okrepi njene vodoodporne lastnosti. Svojim uporabnikom omogoča prednost uporabe terase ali balkona skozi celo leto, ne da bi Vas skrbelo ob prvem znaku dežja.

 

ORCHESTRA MAX je, zaradi posebne impregnacije, še posebej primerna za stalne fiksne nadstreške, kjer je blago vseskozi izpostavljeno tudi najbolj ekstremnim klimatskim spremembam in onesnaženju.

Platno za tende Orcehstra Max je najsodobnejša in atraktivna rešitev za zahtevne lastnike hiš in domov. Namenjena je predvsem za trgovine, hotele, gostinske lokale. 

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

PERMACLEAN zaščitni impregnacijski sloj vsebuje NANO delce, ki po nanosu na tkanino tvorijo gost zaščitni sloj, ki zadržuje umazanijo na površini tkanine. Dež ali splakovanje z vodo je dovolj, da se tkanina očisti.

Brez Permaclean zaščitnega sloja

Voda ne izpere umazanije

Self-Cleaning - SAMOČISTILNO PLATNO

Akrilno platno Orchestra MAX je prejelo certifikat SELF-CLEANING, inspired by nature od ITV laboratorija v Denkerdorf (Nemčija).

 

Test za pridobitev je v skladu s Evropskimi standardi, dokazuje kvaliteto in učinkovitost novega postopka obdelave materiala Permaclean self-cleaning (samočistilno).

Permaclean zaščitni sloj

Voda preprosto odplakne umazanijo iz platna

Priporočena uporaba

Čiščenje in vzdrževanje platna

Redno vzdrževanje platna za tende vam podaljšuje njegovo življenjsko dobo in olajša vsakoletno čiščenje. Priporočamo, da platno zmočite z vodo in nato z mehko krtačo odstranite umazanijo. Močno odsvetujemo uporabo visokotlačnih čistilcev. Ko je tkanina očiščena, jo pustite, da se posuši. Za bolj trdovratne madeže priporočamo uporabo mila ali 303 Fabric Cleaner, ki se ga doda v vročo vodo.

 

Po vsakem čiščenju tkanino ponovno zaščitite –impregnirajte platno s sredstvom 303 Fabric Guard. Uporabo impregnacijskega sredstva je priporočljiva vsako leto, saj na ta način zaščitimo platno.

Karakteristike platna

IMATE DODATNA VPRAŠANJA GLEDE NAŠIH PRODUKTOV ALI STORITEV?

Pokličite nas +386 31 310 310

Mail: info@pritent.si